Byta byta massa byta

Det börjar kännas ganska säkert! Nu ska dom bara bli på hjälpen så vi kan rida serier :D Glöm inte byta till HD-kvalité på kugghjulet nere till höger.
 
 

Det är så härligt att se och läsa om er träning. Jag har en unghäst nu och min vilja att träna vidare mot ännu högre mål blir lite starkare varje gång jag tittar in här. Grattis till den nya hästen också!

Har inte kommit till byten ännu så vore jättesnällt om du förklarar vad du menar med på hjälpen? Han byter väl när du ger hjälp nu eller vad innebär det? :) Ser jättefint ut!

Ser fint ut!
Men hjälp vad mycket folk det är i ridhuset?

Svar: Haha det där är en lugn dag i ridhuset på Segersta...
Frida Hallgren

Otroligt fina!

Duktiga Ni är =)

Haha okej! Jag skulle få anfall tror jag.

http://www.hippson.se/hippson-tv/dokumentar-om-horsemanship.htm?_qStr=f%F6l en jätteintressant film som man bara måste se, en riktig ögonöppnare när det gäller tävling osv.. Fast det gäller såklart att inte köpa allt de säger rakt av utan man får ju tro på det man vill och inte. Bilda sig en egen uppfattning. Men den ändrade min syn helt på både dressyr och hoppning..

Usch vad sugen jag blir på att träna nu! Blev sparkad i magen igår så får inte rida på tre veckor... (blev inte sparkad av min häst)

Duktiga och fina ni är!

Hej, i mitt stall brukar Simon Missiaen komma någon gång i månaden och ha träningar. Han vann Belgiska Mästerskapen förra året. Tänkte ba om du var intresserad. Kram




Kom ihåg mig?