Good boy

Lite trav, skolor, passage, piruetter mm... :D Även byten i vart fjärde men den diagonalen han bytte precis efter sista, så osis! Den andra som satt hamnade inte på film men det spelade ingen roll, vi gjorde det ju wiho.
  

fiiiint! Ni är så himla duktiga! :D

Jättekul å se Frida! Filmerna på er tillsammans får till och med mig att tycka både bruna hästar och halvblod är trevligt ;D
Galet fin utvecklingskurva ni har, hoppas du njuter av varje minut och dag! =)

Riktigt inspirerande!!

He looks very very Alive... OJ vad rolig jag var nu. =D Men seriöst, WOW!!! Ni är sååå fina!!! Kommenterar inte så ofta, men ibland känner jag att jag måste och då är kommentarerna i stil med denna.. ;-) Han ser ju ut som en riktig GP-häst nu!! Det är så häftigt och så roligt att se er utveckling! Jag började streckläsa din blogg typ i våras eller somras tror jag så för mig har ju hans utveckling gått extra snabbt, haha. Men det är verkligen såå häftigt att se!!! JÄTTEFINA är ni, båda två! Danny är jag lite kär i... Har varit sedan första gången jag såg han är, och han blir ju inte fulare direkt. ;-) Heja er!!

Fina minnen som kommer fram när jag ser det där ridhuset. :) Och ni ser grymt fina ut, så himla duktiga!

Så fina ni är, och vilken utveckling ni gör tillsammans! SÅ inspirerande att se era filmer! Ser alltid så mjukt och enkelt ut :)

Bra det ser ur , kul att få se :)

Bra det ser ur , kul att få se :)

Det är jättekul att se vilken utveckling ni gjort, riktigt bra jobb! Ni är himla fina ihop!

Ni har verkligen utvecklats hur bra som helst!

Beundrar dig som kan träna så obekymrat i den, som det verkar av tidigare filmer också, lite "stökiga" miljön på Segersta. Det verkar alltid finnas flera/ många hästar i ridhuset samtidigt, hästar som både leds och rids. Bra träning att träna under även sådana förhållanden även om det hade stört mig eftersom jag alltid är van att rida mer eller mindre ensam. Men man är ju aldrig ensam på en framridning så det är bra att kunna hålla fokus oavsett....

Li

Gud vad fina ni är! Utvecklingen är enorm sen i somras, man blir så inspirerad!

Mia

GP GP GP GP GP :D Du kommer garanterat rida U25 på honom, wow!!!!

Ja man kan ju bara instämma och le lite avundsjukt, så GALET fin han är! O det har han varit hela tiden men jisses var ska detta sluta. Ni kommer sopa banan fullständigt! :)

Vilken fin trav han har! 😊

Åh vad fint, det där är dressyr på riktigt! :) Jag måste bara fråga vad du lindar med, alltså vilka paddar och lindor du använder? :)

WOW WOW WOW!

Ni två är helt enkelt så snygga! Du är så himla duktig!

Ni är verkligen jätte fina och vad ni har utvecklats!! Riktigt kul och se! :)

Fantastiskt fina!! Ni är riktigt inspirerande att titta på!


Men att du inte blir irriterad på alla såskorvar som går omkring i ridhuset.

Har man ridit klart kan man gå ut om någon annan tränar... *mutter mutter*

Du är så duktig som lyckas behålla fokus ändå. ;-)

En fröjd för ögat! Sitter bara och myser ^^




Kom ihåg mig?