Kaosmorgon del 2

Om jag trodde att gårdagens morgon med bil som inte startade var struligt så fick jag idag genast något att jämföra med. 05.50 ringde telefonen och jag blev ombedd att ta mig till stallet så snabbt som möjligt. Vattenläcka och nästan 1 dm vatten i stallgången samt närliggande boxar. På med kläder och sedan ut till stallet på två röda (denna gången startade faktiskt bilen). 
 
Möttes av det här:
 
 
Ett rör till en av vattenkopparna hade gått sönder och hur länge det hade forsat vatten vet vi inte.. Hästarna i boxarna närmast stod med vatten upp över fötterna och allt spån flöt omkring, vilket kaos. Ut med alla hästar (som givetvis tyckte att det var döläskigt att gå genom denna nyblivna pool) och till slut var vi 5 personer som tillsammans fick ösa vatten från stallgången och närliggande boxar. Efter vad som kändes som 100 skottkärror med vatten senare så var det tillräckligt torrt för att lägga ut spån. Puuh! Ordet kaosmorgon fick en ny innebörd. Nu är läget dock under kontroll igen!
 
 
 

Usch vad hemskt för Er! Detta får mig att rysa extra mycket då just detta hade hänt i ett stall där vattnet från vattenröret hade stått och sprutat på hästen hela natten. Hästen fick tas bortom jag inte minns fel.

Hoppas pållarna är under omständigheterna ok.

Svar: Hästarna är det ingen fara med! Lite blöta om fötterna men annars helt lugnt.
Frida Hallgren

Men fy, vilken rolig morgonsyssla ;) Pållarna fick nytt spån iallafall - alltid något.

Usch så hemskt att behöva starta dagen sådär!

Men oj, vad synd! :(

härligt sätt att starta dan på..!

Shhhiiiit! Va tar ni er till i stallet medans jag är borta!?;) Hahha tur det ordnade sig!:)

Oj jösses! Lagom kul, tur det slutade bra iallafall!

I ett stall där jag stod förut hände samma sak. Fast i en utebox. Så när det kom en person och fodrade på morgonen stod hästen i jättehögt vatten. Hur cool som helst tack och lov :)

Hoppsan... Det såg ju inte så roligt ut :S




Kom ihåg mig?