Lite update om båda killarna :)

Avalanche hade jag så gärna velat ta ett kort på igår, men när jag kom in i ridhuset låg mobilen kvar på laddning i stallet.. Gårdagens outfit var i alla fall schabrak, tömkörningsgjord och benskydd på frambenen tillsammans med grimma och longerlina. Han har haft träns på sig i Danmark men vi har inte köpt något till honom ännu (men det står på listan!). Vi går med honom i ridhuset nästan varje dag och tränar start och stopp vid ledning, det går lite både upp och ner. Till och från hagen går han som en ängel, men i ridhuset blir det väldigt mycket bus... Mycket slå med huvudet, upp frambenen och den där självskrivna reglen för en vuxen häst att "en människa har en frizon runt sig" (och att man inte går innanför den) finns inte hos denna lilla häst ännu. Men att ha prylar på sig är inga problem och att det spände lite runt magen fick ingen reaktion, lovande för sadel :) Duktig!
 
Danny gör mig lika stolt varje dag och han arbetas mycket nu. Det finns så oändligt mycket motor i honom och en arbetsvilja jag aldrig någonsin stött på hos en häst innan. Han ställer upp till varje pris, varje dag. Jag blir mer och mer övertygad att jag aldrig kommer att hitta eller ha råd med en liknande häst under mina närmsta år. Ju mer saker som han lär in, och dessutom visar att han har ganska lätt för, ju mer känner jag att målet att rida som U25 lever kvar. Tidigt på lördag morgon åker vi till Segersta och tränar igen! Det är ungefär en månad sedan sist och både passagen och piruetterna är mer på plats nu - ska bli spännande att få råd om hur vi utvecklar detta vidare nu.
 
 
 

Tänk då tillbaka på vilken tanig luten skrutt han var när han kom ;) Så duktigt ni jobbat, hela teamet. Lycka till framöver med båda två killarna.

Fina bilder du har i bloggen och i headern! :)

Alltså WOW vilken häst! Vilken utstrålning!

Riktigt härlig bild, ni passar verkligen ihop!




Kom ihåg mig?