Där satt den !

Snyggt!

Grattis. Ni är så himla duktiga. Kul att följa er på bloggen.

Stort grattis!
En helt annan sak, sedan du bytte bloggdesign har din blogg blivit otroligt seg att ladda och komma in på?
Hur är det för er andra läsare?
Jag sitter oftast på iPad (och iPhone) men har tyckt den varit seg även på PC?
Jätteirritetande, hänger med på Instagram istället för jag orkar oftast inte vänta de minuter det kan ta att ladda rätta bloggen

Traven är riktigt fin i sig, men skolorna håller inte samma kvalité. Samlade traven är mkt flott och han har så fin sida! Men det blir lite platt fall när du kommer till skritten (där han är lite spänd bak, något ojämn) och sen galoppen som bara är okej. Visst gör han de han ska, men det ser spänt o återhållet ut. Men, nu Ä jag petig!!! Helt klart värd dina fina poäng, grattis.

Skrev domaren något om hans oroliga mun? :)

Svar: Tack! :D Han har ju en trav som är väldigt bra, men att det blir "platt fall" i skritten håller jag inte riktigt med om. Den är jämn men lite kort. Ligger alltid mellan 6-7 poäng i skritten så den är godkänd men inte heller en skritt som ger 8:or i programmet. Galoppen arbetar vi på, den blir lite kort och spänd ibland på tävling men räcker för dagen i dessa klasser sålänge han sätter bytena. Det som är tacksamt där är i alla fall att hans piruettgalopp har mycket högre kvalité än grundgaloppen - och jag tror absolut att galoppen överlag kan "komma ikapp" traven bara jag hittar rätt sätt att rida den. Fick neddrag på någon gapning!
Frida Hallgren

Alltså traven - WOW! :D Grattis igen Frida!

Till Anonym: ja, du är nog bara petig för hela galopp-programmet belönades med 7,5-8:or ;)
Dessutom tycker jag att det du kallar återhållet istället är ett lugn, stadighet och lydighet som jag inte sett hos Danny tidigare.
Grattis till en superfin häst ❤ !!

Svar: Där tog du nog i haha! Men 7:or fick vi till i alla fall :) I MSVB:2 fick vi dock till någon 8:a i galoppen. Tusen tack!
Frida Hallgren

Superduperfint tycker jag! Stort grattis till vinsterna och andra platsen med laget! :) Härligt!

Snyggt! Traven är ruskigt fin! Galoppen blir nog med lika luftig fram när han sätter sig mer, min förra hade också bättre kvalité i piruettgaloppen som du skrev att Danne har och när jag kunde överföra det till den vanliga galoppen så kom den luftiga fronten där också, så det kommer nog snart! Grattis till ett bra jobb!!!!!! :)

Oj, sicken häst! Så fint han rör sig, och som de andra redan kommenterat är ju traven riktigt snygg :) Inte suttit på en häst sen jag sålde min för fem år sedan, så efter den här filmen blir man ju bra sugen alltså.

---------------
En Pedants Memoarer
- Fitness - Inredning - PTSD - Våldtäkt -
En gemytlig blogg om livet i allmänhet och vardagen i synnerhet. Om psykisk ohälsa, om mörka hemligheter, om kärleken till kost och träning. Om mod, om att våga, om att Vilja Leva!

Så fin! :)

L

Han ser ju ut som en riktig Grand Prix-häst i traven!

Fin häst men galet bra ridet! Älskar att du hjälper honom så fint. Även om han är grön, ambitiös, gapar ibland och spänner sig ngt i vissa lägen i galoppen så ger du honom alltid ett utrymme att få visa sig själv, vilket inte alltid är lätt med sånna hästar! Inspirerande! Ni kommer bli livsfarliga!




Kom ihåg mig?