Nu ni

Vad ska man säga.. Min underbara guldklimp! Åkte till Segersta igår och hämtade hem honom, äntligen! Som jag har längtat. Kom dit och tjejerna i stallet hade gjort honom lika fin som sist :) Blankryktad, oljade hovar och utkammad svans. In i ridhuset och så red jag ett lätt pass för Jeanna. Vi gjorde lite byten och piruetter som kändes bra! Danny var så positiv och glad. Sedan visade Jeanna lite av sitt arbete och jag och pappa tappade nästan hakan ner i ridhusbotten när vi fick se byten i vart tredje, i vartannat och i varje :D :D :D 
 
Jeanna gav honom även så mycket cred att jag höll på att spricka av glädje och stolthet. Så många hade berömt honom där, frågat henne vems denna häst var och när Jeanna också sa att "när vi bara hittat piaffen, då är det en grand prix-häst du har" var det nästan så att glädjetårarna sprutade. Min fantastiska Danny, vilken resa!!! Från vinglig unghäst i LB till detta. 
 
Tror knappt att det är sant att jag kan visa er detta, men här är det. 
  

Härligt att se utvecklingen! Super fin han är! :) Jag hoppas att jag någon gång får göra samma fina resa när det är dags för mig att köpa ny häst. :D

Ida

Så härligt att se. En sån positiv individ han verkar vara. En riktig fighter!

jag sitter här med tårar i ögonen och ett stort leende på läpparna. Vilken häst du har! =)

Underbart! Han verkar onekligen vara en oerhört arbetsvililg och positiv individ, förstår att du är glad över din fina häst :)

Så fin!!!

Åh underbart!!!

Wow, duktig häst!!!

Så himla skoj! Har läst bloggen sen innan du köpte honom och sett varenda framsteg!

Han är som vanligt jättefin. Men känns det inte tråkigt att inte du gör den resan med honom? Han vrkar ju så lättriden och begåvad, så det skulle väl inte vara så jobbigt för dig att själv lära honom detta? :)

Underbar! Älskar dom två sista bytena på första linjen i varje, när han byter fast det inte var meningen (?). Hur ambitiös kan man bli! Fantastiskt.

OBS! Med min kommentar menar jag inget negativt, utan tycker bara att du borde vara duktig nog själv för att klara det. Vill bara klargöra det.

Anonym: Frida har ju svarat på den frågan ungefär 378 gånger.

Frida: vilken otroligt fin och ambitiös häst du har!

Åh vad roligt!! Häftigt! :D

Har du inga filmer när jeanna tränar piaffe och passage? Skulle vara kul att se

Åh vilken fantastisk häst du har! Han ser så positiv och glad ut och du har gjort ett fantastiskt jobb med honom! Man vill bara se mer av er. Är så kul att följa eran resa!:)

Li

Sitter och fånler när jag ser din fina häst! Så roligt och se er utveckling tillsammans!

Jag kan inte annat än vara så glad för er skull, vilken resa :) Det måste kännas fantastiskt!

👍

Sitter också med ett stort smile och tittar…:))

Moa

Jag har följt dej ända sen du hade din förra häst, Klas och varenda gång jag går in på din blogg så blir jag så himla glad! Det märks att du verkligen älskar det du gör och du gör det med hela hjärtat.
Det är helt fantastiskt att se hur mycket du (och danny) har utvecklats under dom åren jag följt dej! Ni är så himla fina ihop!!

Gud vad han utvecklas hela tiden! Hur mycket kostar det att träna för Jeanna? :)




Kom ihåg mig?