Nya framtidsutsikter

Gårdagen var en nervös dag! För då kom antagningsbeskeden till alla som sökt in på Högskolan i höst. Det har sakta men säkert mognat fram att det är dags att återgå till skolbänken och jag tycker att det är viktigt att utbilda sig - men har inte varit redo förrän nu. Så när gårdagens besked var att jag kommit in på mitt förstahandsval var det stor glädje! Jag kommer att börja på PA-programmet och utbildar mig då till personalvetare. Så nu väntas ett hårt liv som student med häst - jag är redo! Det ska bli utmanande, spännande och så roligt. Samtidigt har jag tryggheten med jobb kvar och har möjlighet (och ska) fortsätta jobba under vintern parallellt med studierna. 
 
Så tjohoooo och nästa helg är det äntligen tävling igen, meeting i Hagfors! Danne och jag längtar ut på tävlingsbanan igen :D
 
 

Spännande! Jag kom in på Socionomprogrammet. Får se hur jag gör, ska ringa dem i veckan och kolla upplägget. Jag kan tillgodoräkna mig en stor del av utbildningen iom den utbildning jag har och vill se hur man lägger upp resten -planerar isåfall att köra det parallellt med jobbet.

Grattis, va kul! Visst är det tufft att ha häst under studietiden (speciellt i juni...) men med ett extrajobb och lite sparpengar så går det allt:) Och i slutänden så är faktiskt en utbildning en investering:)

Grattis, spännande=)

Wow vad kul, grattis! Jag trivs otroligt bra med två hästar och studentlivet på högskolan så jag hoppas verkligen att det blir lika bra för dig! :D

L

Tidsmässigt har man ju ofta en massa tid som student iallafall! Pengar är det väl lite värre med. ;-) Det beror ju på utbildningen, men för mig är mitt schema jätteflexibelt!

Grattis! Med sin ambition kommer det gå fint. Min erfarenhet är att hästeriet och stallmiljön varit en framgångsfaktor för studierna. Du kommer märka!

Grattis! Vad spännande :)




Kom ihåg mig?