Pangdag

Skrev ju visserligen ett inlägg i morse men nu sitter jag i soffan med datorn i knäet och tyckte att jag nog kunde skriva en rad till! Började dagen med morgonfodring i stallet och det är allt lite magiskt att släppa ut hästarna tidigt på sommarmornarna. Solen lyser, hästarna ut i gräshagarna och allt är så tyst och stilla. Sedan tycker jag om att "göra klart" stallet, så att mocka, packa hö och sopa snyggt innan jag lämnar stallet är nästan lite terapi. Sedan åkte jag hem och åt frukost, läste lite bloggar och njöt. Där har vi en till känsla jag älskar, när klockan är runt 9-10 och jag egentligen är klar med alla måsten för dagen. Heeeela dagen kvar att göra precis vad man vill :D
 
Passade på att städa lite i lägenheten, handla och sedan åkte jag tillbaka till stallet igen och arbetade Danne lite från marken. Proppade fickorna fulla av godis och sedan var det piaff-dags. Lite trevande från början då det var ganska längesedan jag gick bredvid honom och jobbade, men så kom han på vad det var jag var ute efter och då gick det riktigt bra! Några riktigt fina och jämna tramp. Mycket klapp och beröm.
 
Sist men inte minst blev det även lite träning för mig och över en mil med pigga ben fick jag till! Jag går alltid med musik i öronen och det är verkligen SÅ skönt. Fast inget slår nog känslan när man har tränat, klivit ur duschen och alldeles varm och gosig kryper ner i soffan med lite gott. Precis vad jag gör nu!! :)
 
 
 

Så gott :)




Kom ihåg mig?