Film från igår

Hahah bjuder på bytena.... Typiskt också men vi är ju gröna i MSVB så även om allt sitter hemma är det en annan sak på tävlingsbanan. I övrigt var det ju jättebra :))
  

Jättefina!!! Fint flyt genom hela programmet och bytena var ju ingen katastrof det heller. De sitter perfekt nästa gång :) Vilken debut. Stort grattis och återigen..Ni är sååå fina!!

Vad kul att få se film, ni är jättefina och det var en väldigt harmonisk ritt ändå trots de små missarna. :)

Ni är verkligen ett superflott ekipage! Men jag måste nog säga att domaren var väl generös med poängen ;). Han dippar för ofta i formen för att i dagsläget kunna få 69%. Beror såklart på bristande styrka så självklart har han alla förutsättningar att få dessa procent långt upp i klasserna!

Ni är så fina tillsammans men jag tycker att han ser väl orolig ut i munnen och svag i formen. Så brukar han väl inte vara? Håller med om "snälla" poäng.. Men han är vacker som en dröm o du rider så fint :) Kul att se!

Underbar! Avundsjuk på erat "flyt" i traven

Det är msvb, inte gp.. Tycker att han ser ganska lagom ut för klassen. Givetvis önskar man mer bärighet men det kommer med styrka och som Frida säger är dom ju gröna i msvb-klass. Jättefint och härlig travdel! Han ser alltid lika spänstig ut.

Älskar din ridning, så fina!

Ida

Vad din sits blivit stadig! Hn så läcker Dannymannen. Keep up the good work.

L

Superfina är ni! Tycker verkligen att ni går från klarhet till klarhet. :-)

Ni är så fina! Han ser stundtals dock nästan lite oren ut fram i traven, är det pga han får lite kadens? Du sitter så snyggt! Förebild

Svar: Förstår vad du menar, detta kan synas lite i höger varv. När han tappar lite takt är det för att jag bromsar i handen och ber om kadens, men ibland svarar han inte riktigt och då blir det ett mellanting som ser lite tokigt ut.
Frida Hallgren

Jag tycker att det ser jättefint ut :) Ni kommer att knäcka allt motstånd framöver! Jag har noterat att du rider med väldigt höga händer. Jag har blivit "lärd" att det skall vara en jämn linje till hästens mun. Nu blir den tydligt bruten. Jag bara undrar om de fyller någon särskild funktion eller om du alltid rider så? Du får aldrig någon kommentar om det från domarna?

Svar: Tack! Jag har aldrig fått någon kommentar om mina händer av domarna, däremot är jag medveten om att jag har lite för högt buren handställning. Alla jobbar vi med våran sits på något sätt och jag försöker tänka på händerna :) Sen är det givetvis lite maskering också eftersom Danny ibland kan dippa ner lite i formen i vänstervarvet och jag då håller upp honom i formen med hjälp av handen. Detta är inget som jag gör på träning utan då får han allt bära sig själv - men på en tävlingsbana gäller det att dölja eventuella svagheter den lilla stund man är där inne :)
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?