Lägesrapport

Många har undrat varför inläggen här har lyst med sin frånvaro, men nu ska ni få er en update om det mesta. Först och främst, jag är idag ledig för första gången på 11 dagar. 11 dagar där jag har jobbat varje dag, aldrig mindre än 7 timmar och ända upp till 14 timmars-pass. När schemat ser ut så gäller det att prioritera och hästarna, sambon, familjen och min fritid kommer alltid före bloggen. Jag kommer aldrig att kasta mig huvudstupa från stallet för att hinna hem, duscha, äta och snabbt stressa ihop ett blogginlägg bara för att. Jag bloggar för att dela med mig av min resa med Danny och nu även Aval, men jag skulle aldrig stjäla tid från dem för att hinna blogga. 
 
Däremot så tycker jag verkligen att det är väldigt roligt att skriva om min vardag, mina träningar och nu snart årets tävlingar här. Jag får sån underbar respons från er och har så många kommentarer sparade som gör mig rörd och varm i hjärtat bara av att läsa om och om igen. Nu kommer jag att vara ledig lite mer normalt framöver vilket ger mer tid åt att exempel skriva ett par inlägg här. Vilket jag ser fram emot! För visst händer det grejer som jag inte har hunnit med att skriva om här. 
 
Danny red jag för första gången idag efter två dagars vilodagar. Att jag valde att lägga en tvådagars-vila nu är för att han kommer att gå ganska intensivt under veckan som kommer med mycket träning. Nästa söndag är det nämligen dags för säsongsdebut i Heby, en MSVB:2. Han kommer givetvis att vila lite under veckan som kommer också, men det gjorde honom gott att få två dagar nu. Han kändes överlag fin men väldigt väldigt het. Det är alltid bra med turbo, men ibland blir det för mycket av det goda. Tror han kommer att vara mer lugn imorgon när han har fått göra av med lite energi efter dagens pass. 
 
Aval har som ni såg fått sitt första träns. Han har tidigare lånat Dannys men ville såklart ha ett eget. Aval växer så det knakar och blir mer och mer lik storebror för varje dag. Dom är kopior ur alla vinklar. Hur man ska se skillnad på dom när Aval blivit stor är verkligen frågan.. Han är duktig med tömkörningsgjord och schabrak, har provat benskydd och träns. Har börjat förstå det här med longering lite bättre nu :) 
 
Själv är jag ordentligt förkyld och ligger nu hemma i soffan och dricker te, läser en bok och försöker friskna till. Hästarna tog jag hand om i morse och har även hunnit förbi hemma hos familjen och gått en långpromenad med våran hund Wilma. Det här med att vara sjuk har man inte tid med :) Nu jobbar jag tyvärr både fredag, lördag och söndag men inleder nästa vecka med att vara ledig ett par dagar. Då börjar det äntligen dra ihop sig för tävling!
 
 

Det tycker jag är väldigt bra av dig, att du inte skriver en massa bara för att. Det är det som håller kvalitén på dina inlägg hög, och gör det roligt att läsa!
Krya på dig!




Kom ihåg mig?