Dagens Danne

Danny gick ett fint pass på utebanan med lite hjälp av mamma. Red igenom MSVB:4 och bytena kändes supersäkra! Fick lite kritik för att han var forcerad i traven och att jag hamnade för mycket framåt med överlivet även där mest i traven. Så gjorde om och tänkte mer på att behålla en aktiv stor trav utan att det gick för fort. Kändes prima! Även skrittpiruetterna gick bra och han gjorde dom enkla bytena säkert och fint. Efter ridpasset blev det tyvärr en riktigt olycklig händelse där Danny fick till en spark i ansiktet på vän (givetvis inte med mening). Det kunde ha gått ännu värre än det blev, men vilken chock. Det är mycket kraft i våra stora djur.. 
 
Update Avalanche är inte så mycket mer än bilderna nedan! Han går i en enorm sommarhage, äter, sover, njuter. Bara är häst. Tänk att efter sommaren börjar det bli dags att hänga och klänga lite, så stor är han nu :) Ska försöka få ut systemkameran till stallet någon dag och ta "riktiga" bilder på honom. Alltid kul som minne, för dom växer onekligen så det knakar i den åldern. 
 
Nu ska jag krypa ner i soffan med lite TV-serier och mys. Skriver kanske en uppdatering om morgondagens genrep, annars håller ni tummarna på lördag och starterna i Dyltabruk!
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag hoppas jag hinner se er Dylta!! :D

Så härligt han går! :)

Grattis Frida!




Kom ihåg mig?