Lite tankar om gårdagen

Oj vilken dag i Gagnef! Debut utomhus för året och det märktes. MSVB:2 gick bra, lite miss i en öppna där vi var in och vände i staketet men i övrigt fint! Lugna byten och en enormt glad matte! 

I MSVB:4 gick det desto värre. Danny började ladda i bytena och slog bakut eller exploderade rätt upp i säkert 9 av 10 byten på framridningen där solen hade gått i moln och riktigt blåsväder hade börjat. Väl inne på banan kommer en häst lös precis utanför och han taggar till ännu mer (jag fick dock vänta medan den fångades). Först ett prickfritt program med mängder av 8:or i traven. Sedan kom galoppen och Danny tar bytena i explosion. 2:a på första bytet (kofficient 2) och 4:a på två av dom andra, också med kofficient. Suck och stön... Var ganska ledsen när jag kom ut från banan men samtidigt, att det ska vara så svårt att se det som var bra! Vi har så mycket 7:or och 8:or att till och med min sambo som för första gången var med på tävling sa "men tänk när bytena sitter, vilka poäng ni får!" Och visst tusan har han rätt. Om vi kan kravla oss igenom på godkända poäng nu trots att vi missar bytena, tänk så bra det blir sen. Men klart man blir besviken när allting sitter hemma och det räcker med lite för laddat på tävling för att det ska brista. 

Men! Bytena ÄR färska och han är ung. Jag har en suverän känsla på banan i traven och jag kommer att lära mig att hantera honom i galoppen framöver också. Några fler starter i MSVB, ännu säkrare byten hemma och detta blir jättejättebra. 

Nu har vi inga tävlingar inplanerade förrän 31 maj och det blir en träningsperiod för Danny igen! Tusen tack för alla gratulationer. 

Glada! Segertäcket fick vi faktiskt inte för vinst i MSVB:2 utan för att vi blev dagens bästa ekipage i dom högsta klasserna totalt, superkul! 





Grattis Frida! Tänk på att det inte var speciellt längesen som ni inte fick någon ordning på bytena alls!

Oj vilken fin bild!! Den borde du ha som header :)

Superfina och duktiga, imponerande procent med tanke på bytena!! Så njut, säger som din pojkvän! Vilka poäng det kommer att bli när de sitter också!!! :)

Kul att du tog upp det!

Det blir dylta nästa gång alltså? Såg att du var anmäld i alla fall.




Kom ihåg mig?