Koncentrationen på andra sidan stan

Lite så började dagens ridpass haha. Danny var glad men mycket tankspridd och verkade ha koncentrationen på andra sidan stan. Man märker så väl när han är med till 100% och går in på diagonalen och väntar på byteshjälp, då är det så enkelt. Men när tankarna flyger iväg på honom krävdes det några påminnelser att "hallå, är du med?? Koncentrera dig en smula nu för är krångliga krumelurer vi håller på med." Jag opererade mig förra torsdagen och är sydd på två ställen över bröst/mage, därför har jag bara galopperat senaste veckan för det gjorde för ont att trava. Idag kände jag mig dock med i matchen och tog lite trav på riktigt igen, underbart! Vi arbetade mycket växling mellan trav-passage och han var kanonduktig. Just nu skiljer det litegrann mellan varven där det är väldigt enkelt att gå in i passage från vänster varv, medan höger är svårare. 
 
Mot slutet provade jag några serier igen eftersom dom i början av passet var en salig blandning av lite allt möjligt. Nu var koncentrationen med igen och Danne klippte en serie med 5 i vart tredje för att sedan ta två diagonaler på rad med 5 i vartannat - wow! Har sneglat på Intermediaire I för att veta vad vi ska träna på utöver rörelserna i MSVA och konstaterat att det är 7 byten i vartannat som ska klaras av, en "snäll" galoppsax samt hela galoppiruetter. Nu ska vi inte rida det programmet än på länge, men det kan vara bra att veta vad nästa steg är. 
 
 
 
 

Oj nu blev jag väldigt nyfiken!! Är det kosmetiskt? Om det är det och är det jag tror att det kan vara så är jag väldigt avundsjuk!!! Plus alltid lite avundsjuk på din fina häst :)

Svar: Haha nej nej! Detta var så medicinskt det kan bli.
Frida Hallgren

Varför är du opererad? :)

Fina ni är❤️

Snygg bild! :)

så himla fin!!

Hoppas inte operationen var för något jätteallvarligt!!

Krya krya!




Kom ihåg mig?