Stort tack

Ni är så snälla som gratulerar så! Lever fortfarande bland molnen och Danny har fått ett oräknat antal äpplen sen vi kom hem från Söderhamn..  Vilken dröm. Att debutera MSVA i år var ett drömmål, men då pratar vi debutera. Inte komma från en debut med rosettfladder. Jag hade en målsättning för den här hösten som jag inte delat med mig på bloggen, därför att jag visste inte riktigt om det var möjligt eller inte förrän jag hade provat på att rida klassen. Målet var att jag skulle ha gjort en ritt över 62% i MSVA:1 innan den här säsongen var över, därför att då kvalar man till nationellt. Ett rimligt mål "efter några ritter" i denna nya klass tyckte jag. 
 
Nu satt allt, första gången!! Det trodde jag inte skulle kunna hända ens i min vildaste fantasti. Kanske blir det svårare nästa gång när vi ska tävla inomhus och Danny är lite mer på tårna, men nu har jag söndagens ritt som grund för att vi hör hemma i denna klass om allt sitter. Vi fick dessutom ett kvitto på att vi fixar MSVB på ganska bra poäng även när känslan inte var riktigt lika bra som den varit vid ett par tillfällen tidigare. 
 
Nu kommer Danny att starta MSVB:2 och MSVA:1 i Vansbro den 27 september. Kanske blir det något helt annat att styra igenom denna hetlevrade kille i en A:1 inomhus, men det visar sig då. Otroligt spännande!
 
 

Inte nog med att du ser nöjd ut, Danny ser ut att veta att han varit rätt duktig han med! :)

Stort Grattis till en grym debut! :)
Var också i Söderhamn under helgen, vilken bra tävlingsplats! Blir återbesök där nästa år :)

Såg detta häromdagen http://www3.ridsport.se/Tavling/Dressyr/Nyheter/2014/09/Informationtilldressyrarrangorer/
Det framgår inte från när det gäller, men kanske något du ska kolla upp innan du anmäler dig till en nationell msva.

Rider du fortfarande Danny på graman, t.ex i lösgörande arbetet?

KP

Grattis! Vad kul. :)

Har du film från ritten? Hade varit jättekul å se! Han är superfin Danny! :)

Så snygg han är! Grattis igen :) Film? :)

Då får jag se dig i Vansbro, då jag är domarsekreterare! Du har gjort ett fantastiskt jobb med Danny, ska bli roligt att se er i verkligheten!




Kom ihåg mig?